SUSANNE PELTONEN STORMLING

SUSANNE PELTONEN STORMLING

FRÅN MITT PERSPEKTIV

Här kan du läsa om tankar från min synvinkel... mer om mig susannepeltonenstormling.se

BYTA LÄGENHET

LIVETPosted by Susanne Peltonen Stormling Wed, July 11, 2018 12:46:54

Våren 2008 skrev jag på ett nytt förstahandskontrakt. En 1:a i södernärförort (i Stockholms kommun). Mycket låg hyra. Tanken var att jag skulle byta den till större. Vill gärna tillbaka till norrsidan inom tull eller i närheten.

Tidigare har jag bott bla i Bromma och Södermalm. Hade en lägenhet i Bromma på Askängsbacken i 7-8 år. Tills jag av olika anledningar sa upp den. Av negativa anledningar. Men jag bodde inte där på ca 3 år då jag hade ett tillfälligt kontrakt på Södermalm på Närkesgatan. Min värd "lånade" min lägenhet i Bromma så jag fick ett tillfälligt förstahandskontrakt på Södermalm (viken tur). Innan jag flyttade till Bromma hade jag ett förstahandskontrakt i Vällingby ca 2 år som jag sedan böt mig till i Bromma.

Min första lägenhet var en studentlägenhet på Östermalm vid Tekniska högskolan, då jag var 24 år och började mina universitetsstudier. Hade precis avslutat ett långvarit förhållande på ca 6 år och med honom var jag "halv sambo" med innan. Vi skulle flytta ihop helt var tanken.

Jag har även bott i Umeå då jag pluggat på universitet där, i Göteborg där jag har jobbat. Även jobbat och då bott i England, Norge, Island, Finland och Spanien. Också i USA där jag både jobbat och pluggat (då på universitet).