SUSANNE PELTONEN STORMLING

SUSANNE PELTONEN STORMLING

FRÅN MITT PERSPEKTIV

Här kan du läsa om tankar från min synvinkel... mer om mig susannepeltonenstormling.se

VI BESÖKTE MAGIC MOUNTAIN I LA

LIVETPosted by Susanne Peltonen Stormling Mon, August 27, 2018 10:14:54
I mina yngre år reste jag och några till runt i USA som jag nämnt tidigare när jag studerade där. Vi besökte bla Magic Mountain i Los Angeles. Jag bara älskar att åka allt vad berg och dalbana heter tex som frittfall. Men det de hade i Magic Mountain var betydligt vassare än det som finns i Sverige. Speciellt en som heter Viper. Vi fick stå i kö minst en timme för att åka. Alla åk var minst en timmes kö men det var de värt!

Mitt första längre förhållande mellan 15-17 år (ca 2år). Hjälp vad ung man var? Det var två gemensamma killkompisar som "hjälpte" para ihop oss, kommer jag ihåg. Vi hade alla gått i Viksjö skolan. Men iallafall han och hans storebror jobbade på Gröna lund på somrarna. Tjejerna flockades där de stod minns jag, båda långa, mörka snygga atletiska killar så. Men expojkvännen var helt lojal mot mig! ( idag gift sedan väldigt många år) Jag fick åka hur mycket jag ville gratis, vilket var uppskattat. Då jag har alltid älskat allt vad berg och dalbana, action och nya utmaningar heter! Men idag gäller en mer lugnare inriktning som tex yoga och meditation. Gör det mesta med betydligt lugnare tempo. Försöker undvika stress och meditation är ett bra redskap till att minska det.

Kommer att och tänka på hur bra jag haft det! Många bra minnen, upplevelser från tonåren fram till år ca 2000. Mellan 2000-2006 var det bara ren överlevnad. Var ändå högpresterande! År 2017 var inte heller något kul år! Det började dock smått hösten 2016. Vilken tur att jag är tjockhudad och rutinerad efter att haft ena foten i fitness branschen i 15 år (där källorna finns). Nu har det börjat lugna ner sig igen sedan någon månad tillbaka.

Vill kunna leva som jag vill leva mitt liv! Att få börja skapa bra minnen igen! Vill helst inte lämna Sverige (hade jag bara haft mig själv att tänka på hade jag nog gjort det men nu är det inte så) men ha valmöjligheten att kunna röra mig fritt. Ha världen som arbetsfält. Att inte vara "platsbunden". Vill ha FRIHETEN att kunna göra vad jag vill, vara var jag vill, med vem jag vill och hur mycket jag vill de är det som driver mig. Jag har ett internationellt nätverk som redan lever så. En bok som man bör läsa är " Rich dad, Poor dad " by Robert Kiyosaki. Själv fick jag en " AHA moment " när jag läste den nu för många år sedan. :) Insåg då att man inte behöver leva " ekorrhjul " livet.