SUSANNE PELTONEN STORMLING

SUSANNE PELTONEN STORMLING

FRÅN MITT PERSPEKTIV

Här kan du läsa om tankar från min synvinkel... mer om mig susannepeltonenstormling.se

BEHÖVER HJÄRNSTIMULANS

PERSPEKTIVPosted by Susanne Peltonen Stormling Fri, September 14, 2018 23:06:08

Då och då trillar det ner en katalog i brevlådan från Stockholms universitet till oss som redan har en utbildning därifrån. Jag har som sagt en Filosofie Kandidat examen med huvudämnet pedagogik och varit inne på att ta en Fil. Magister eller idag heter det väl bara Magisterexamen. En dag ska jag skriva den där D-uppsatsen. Min C-uppsats handlar om grupptrycksprocesser. D-uppsatsen skulle jag då vilja fördjupa mig mer i grupper och ledarskap. Det har funnits ett exemplar på pedagogiska institutionens bibliotek. Om man vill läsa den men de kan ha flyttat på dem?

Min handledare (när jag skrev C-uppsats på ca 40 sidor) var psykolog, forskare och respekterad lärare på pedagogen. Var även instruktör i gruppträning och driver även ett erkänt företag som är specialiserad i att göra lämplighetstester till tilltänkta bla avancerade positioner.

Har ett behov att använda hjärnan, behöver hjärnstimulans! Vill lära mig nytt! Vill gärna läsa mer "ren" psykologi, har mest snuddat vid social och grupp psykologi. Även juridisk översiktskurs är bra ha kunskaper i eller kommunikativt ledarskap. Nu kan man tydligen läsa en helt nätbaserad juridiks översiktskurs på Uppsala universitet. Jag behöver alltså inte sätta min fot där en ända gång. :) Kommer nog söka kursen till VT 2019.