SUSANNE PELTONEN STORMLING

SUSANNE PELTONEN STORMLING

FRÅN MITT PERSPEKTIV

Här kan du läsa om tankar från min synvinkel... mer om mig susannepeltonenstormling.se

YOGA ÄR MIN NYA PASSION!

TANKARPosted by Susanne Peltonen Stormling Wed, October 31, 2018 16:11:56
Det jag har varit ute efter trodde jag inte skulle finna i Sverige! Man har funnit iallafall tretal studios i city (innanför tullarna) som lever som de lär, när det kommer till yoga. Genuin kärlek, harmoni och vänlighet. Nu var det några år sedan men de finns kvar.

Det jag menar är att jag är ute efter MER än "ytlig fitness yoga" som instrueras av en ytlig kylig instruktör (oftast elaka) som för det mesta bara gått en kort utbildning. Sedan börjat instruera och som "bara" ser det som en ny träningsform. Där de lär ut teknik, hur man ska andas ut och in, på ett ytligt plan, inget mer. Det är inte "riktig" yoga. Efter att ha haft ena foten i fitness branschen i 15 år kan jag säga att det är väldigt ytligt (och inget är som det verkar och fått höra många goddag yxskaft uttalanden genom åren). Själv klarade jag bara små dosor i taget. Därför valde jag ha det som en sidosyssla. Ett väldigt medvetet val. Jag instruerade så länge det var kul men är sedan 2011 helt färdig med branschen. För alltid. Nu är yoga min nya passion! :)

Men har som sagt faktiskt hittat några riktiga yoga studios eller riktiga yogalärare även i Sverige (Stockholm) som utövar riktig yoga allt vad det innebär. De lever som de lär, de är genuina. Det jag är ute efter när det gäller yoga är på ett HELT ANNAT PLAN som man kan finna mest i utlandet. Länder och städer som jag vill besöka. För att lära mig mer. Det är vad jag siktar på.

År 2015-2016 gick jag en internationell yogalärargrundutbildning genom en collage i England. Tanken är att jag ska fortsätta utbilda mig någonstans i världen så att jag sedan ska kunna instruera internationellt. Att kunna ha världen som min arbetsplats. Det är även syftet med min online verksamhet...att jag inte är "platsbunden". Vill ha FRIHETEN. Om jag känner för att sitta och jobba på ett hotell i New York eller kanske i Göteborg ska jag kunna göra det. Vill själv kunna bestämma mina tider, plats och när jag vill jobba. Nu när det är så kul dessutom, så är det svårt att låta bli att jobba. Men. Att bygga upp en verksamhet tar så mycket längre tid än vad jag först hade tänkt. Det har dessutom varit många motgångar på vägen. Men det var en som sa att "se inte det som en motgång utan som feedback". Lyssna, lär dig utav det, ändra och gå sedan vidare.

By the way... jag har alltid varit internationell utav mig, så gräver mer än gärna vad som händer over there bla. Som är 10-15 år före i mycket innan det kommer hit till Sverige.

" Do good and goodness will follow you."