SUSANNE PELTONEN STORMLING

SUSANNE PELTONEN STORMLING

FRÅN MITT PERSPEKTIV

Här kan du läsa om tankar från min synvinkel... mer om mig susannepeltonenstormling.se

OLIKA IDEAL

TANKARPosted by Susanne Peltonen Stormling Mon, September 03, 2018 08:25:56

Alla vill vi ha olika saker, har olika ideal och mål. Bra är väl det. Det som är rätt för mig behöver inte vara rätt för dig!

Kommer då att tänka på att min idealman är mer betonat på egenskaper idag och så var inte fallet när jag var omkring 20 år. Det kanske man kan tycka att det är väl en självklarhet. Men så är det inte för alla. Det beror väl på hur mycket man själv har utvecklas som person.

Så här är min idealman idag: Välutbildad eller akademiker, är smart, har ett djup. Jämngammal eller "lite" yngre och mot mellanmörk hållet. Har idrott som livsstil, är snäll, har hjärta, trygg i sig själv, oegoistisk, pålitlig, positiv, känslomässigt mogen dvs EN MAN inte en pojke i en manskropp. Har god självinsikt. Har god självkänsla och är för jämlihet.

Har aldrig någonsin varit intresserad av killar som varit äldre än mig. Det gäller även idag! Utan det ska vara jämngammalt eller "lite" yngre. Så är det så idividuellt det där med åldern, när det gäller de som är yngre. Man kan ha en "gammal" själ. Men det jag faller för är personligheten, smarthet och att man har en sportig livsstil. Så tillhör jag dem som har tar väldigt lång tid på mig att bli kär. "Kärlek i första ögonkastet" vad är det för något? Aldrig hänt mig iallafall.

Kommer också att tänka på mammor som försökt "para" ihop mig med sina söner? Det har hänt mera än en gång och utan att jag någonsin har träffat sonen då. Hur ska man tolka det? Jag har inte kunnat göra annat än att skratta åt det. ;)

Att gifta mig har aldrig varit något jag absolut vill göra, utan nästan tvärtom. Förlovning har dock varit på tapeten typ tre gånger. Första gången var det ömsesidigt prat om det men det blev inget. Vi gick skilda vägar. Andra och tredje gången var det BIG NO NO från min sida. Det var dags att gå vidare blev det istället.