SUSANNE PELTONEN STORMLING

SUSANNE PELTONEN STORMLING

FRÅN MITT PERSPEKTIV

Här kan du läsa om tankar från min synvinkel... mer om mig susannepeltonenstormling.se

FÄRGER

TANKARPosted by Susanne Peltonen Stormling Thu, October 18, 2018 19:01:05
Min favoritfärg har alltid varit blå. Tröttnar aldrig på färgen. Sitter jag tex och jobbar mycket så vill jag gärna ha inslag av marinblått i det rummet. Det ger en lugnande effekt enligt mitt tycke. Gillar även havet och himlen.

Läste detta någonstans "att den blå personen är den som styrs av fakta och logiska argument. Är påläst och koll på detaljer." Ja.. förutom att jag är mer visionär än detaljorienterad. Men vill ha koll och vill ha fakta. Man ska nog ta det med en nypa salt vilka personlighetsdrag man har beroende på vilken färg man gillar. Men det är intressant när det stämmer i stora drag.

Men ibland, beroende på vilket humör jag är på så gillar jag även rött, gult och lila. En färg jag absolut inte tål på mig själv då, är rosa. Har reflekterat kring varför jag är så emot rosa? Det har att göra med vad jag associerar det med. Jag bryr mig inte om andra har rosa på sig utan det är mer att jag inte trivs i det. Men rött är en färg jag väljer att ha på mig ibland. När jag känner för det. Väljer kanske inte att ha så mycket rött i ett rum där jag ska vistas mycket i men som klädesplagg är det okej.