SUSANNE PELTONEN STORMLING

SUSANNE PELTONEN STORMLING

FRÅN MITT PERSPEKTIV

Här kan du läsa om tankar från min synvinkel... mer om mig susannepeltonenstormling.se

NYTT ÅR NYA MÖJLIGHETER

LIVETPosted by Susanne Peltonen Stormling Fri, January 04, 2019 09:25:40
Sedan lång tid tillbaka har jag aldrig några nyårslöften. Utan har några stora mål, dvs långsiktiga mål och sedan sätter jag upp delmål över året. Det långsiktiga målen funderar jag kring vart vill jag vara om 1 år, 2 år och 3 år. Brukar dock reflektera över föregående året om vad ska jag ta med mig in i nästa år och vad jag kommer att lämna bakom mig. Ta lärdom. Är någorlunda nöjd med 2018. Det går åter åt rätt håll medan 2017 var det bara kaos. USCH! Inget kul år... allt det där lämnar jag nu bakom mig helt och i´m just moving on...

Mår bra av att ha mål. Klarar inte av att bara "lalla runt". Utan vill ha mål, struktur, och resultat. Vill helst ha resultat igår. :) Mitt tålamod är inte det bästa. Men har jobbat lite på det och har blivit bättre. Det lustiga att är att jag har enormt tålamod när det gäller andra tex barn eller gamlingar. Men när det gäller mig själv vill jag att det ska gå fort. Är man komplicerad eller vad? ;)

Mina mål brukar inte vara hur jag ska träna eller ska äta bättre. Det är redan min livsstil och har kunskaper i. När jag går igenom något tufft tex år 2017 är jag ännu mera angelägen att sköta träning, kost, meditation och sömn. Då orkar jag mer.

Som jag nämnt tidigare älskar jag nystarter. Det är aldrig försent att börja igen. Nytt år och nya möjligheter.

2019 Bring It On!