SUSANNE PELTONEN STORMLING

SUSANNE PELTONEN STORMLING

FRÅN MITT PERSPEKTIV

Här kan du läsa om tankar från min synvinkel... mer om mig susannepeltonenstormling.se

MUSIK OCH LÄRA UT

TRÄNINGPosted by Susanne Peltonen Stormling Sat, March 09, 2019 01:02:22

Jag älskar att lära ut! Jag kommer att fortsätta lära ut men då i yoga världen internationellt som jag har nämnt tidigare. Är jätte färdig med fitness branschen i Sverige efter 15 år som gruppträningsinstruktör. Hade högst 3 fasta klasser i veckan. Dock vikarierade jag i perioder en del utöver mina egna klasser. Hade min sista klass början av 2011. Den dörren är nu stängd! För alltid. Så har jag jobbat som lärare i perioder sammanlagt 7 år på grundskolan mellan 1999-2011. Mest i idrott och stöd i engelska även i svenska med elever som hade svårt att koncentrera sig av olika anledningar. Jag har visserligen läst en massa pedagogik men jag är inte pedagog, utan det är en beteendevetenskaplig utbildning. Alltså huvudinriktning beteendepedagogik. Jag har även inriktat mig på grupprocesser och snuddat lite i ämnet ledarskap. De har tydligen flyttat lärarhögskolan till pedagogiska institutet där jag gick!

Jag jobbar nu en del som lärarvikarie igen (och assisterar) sedan HT 2016 och vill fortfarande inte bli lärare (letar samtidigt efter ett mer flexibelt jobb). Jobbar mest på låg och mellanstadiet, även på fritids. Det har även blivit bild på högstadiet men vikarierar inte i idrott längre. Har nu vikarierat på över 40 skolor. Jag jobbar i skola tills jag kan livnära mig (som är ett delmål) som online entreprenör. Det går nu äntligen framåt efter många motgångar och hoppas nu inte ha långt kvar. Vill så ha FRIHETEN!! Vad jag längtar!

Apropå fitness branschen.... har jag en jättehög med CD skivor jag har samlat på mig efter alla dessa år. De är rätt söderlyssnade. Bla för att jag nötte in min musik ganska ordentligt till mina klasser. Det är typ färdig mixad dansmusik som DJ:s har mixat ihop för att det skulle bli jämna åttor. Har även kvar kassettbanden som man hade när jag började instruera. :) CD högen har jag även kvar än idag.

Annars har jag en ganska bred musiksmak. Allt från pop, rock, soul, rnb, house, blues och kan tycka att det är avkopplande att lyssna på klassisk musik. Det som går bort är hård rock, det finns väl hårdrocksbalader som är ganska bra men det är allt. Men. Efter sista klassen jag körde var jag rätt anti mot att lyssna på musik ganska länge.

Har du tittat in än? www.susannepeltonenstormling.se